April 17, 2009

rasa yang lain

Assalamualaikum dan salam sejahtera

20hb april 2009.kertas peperiksaan pertama aku dan 27hb april 2009,kertas peperiksaan kedua dan terakhir aku.jarak tarikh yang jauh tapi hati masih tak tenang.rasa lain debaran hendak final exam semester ni.mungkin suasana berbeza.ye lah,sebelum ni,kalau nak final exam,ramai kawan-kawan sekelas.study beramai-ramai.tak faham,sehingga ke rumah kawan yang lain untuk bertanya.tapi lain semester ni.

tah la.tapi aku tak suka perasaan ni.buatkan rasa hendak study yang datang tu hilang.apa-apa pun,isnin minggu depan,nak tak nak,kertas pertama aku.so,fakhrul,study,abaikan perasaan itu.cuba sebaik mungkin.

kawan-kawan,maaf kalau ada silap dan salah.selamat maju jaya untuk peperiksaan akhir semester ini.jangan meniru ketika peperiksaan.dan jangan lupa bawa slip peperiksaan dan kad matrik.

sehingga lain kali.


p.s: kalaulah final exam itu seronok seperti berteater.

9 celoteh:

mocQachinno said...

gud luck for your finals bob!
doakan kte berjaya dengan cemerlang, gemilang dan terbilangnye. hehe~

chaiyok2!

ps: kalaulah final seseronok teater kn. *sigh*

red_scarlet said...

tetibe nk wat rule gini.

anggap nota sebagai skrip teater,
anggap dewan peperiksaan sebagai pentas teater,
anggap tyme jawab exam sebagai persembahan teater.

hehe..boley x..??
hehe..

c h o c o l a t e i.c.e said...

mocQa:
trimas2..dan kamu jugak..gudluck exam..

red_scarlet:
emm..aku setuju cadangan ko..
sekurang-kurangnya,kita all out tyme exam kn..

pe lagi..jom laksanakan..

chaiyok2..

joegrimjow said...

kekeke
jgn lupe 20hb besday sumbody
lalala~

joegrimjow said...

ooh 20///

Dhada said...

Study jgn ta study .

nyda said...

kamu ni patutnye amek course teater..eheh~

c h o c o l a t e i.c.e said...

joe:
cesh..promote besday die kt blog aku plak..huhu..

dhada:
baek2..ngah study ni..lalala

kak nyda:
erk..xnk2..nk amik electric gk..
huhu..

nyda said...

haha..
study3!!!
esok nak xm
hehe..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0