March 11, 2009

kini kembali

Assalamualaikum
dan
salam sejahtera


wah..semak samun blog aku.lama tak update.harap je duk mengadap laptop 24jam.bukan tak nak menulis.cuma seperti mahu sunyi dari dunia maya seketika.seminggu dua ni,rasa lain je.sunyi.bosan.tiba-tiba rindukan saat-saat riuh bersama rakan-rakan sekuliah.bersama rakan-rakan serumah.bersama keluarga senandika.

tak tau ar.mungkin sebab kebelakangan ni kelas aku selalu batal.mungkin tu sebab aku rasa camtu.dah rutin seharian tidur.makan.menghadap laptop.memang rasa macam besh je takde kelas.tapi kadang-kadang,takut gak.takut tak dapat nak study sangat.asyik rasa malas tu ada je.

abaikan je la semua tu.yang penting.azam tu kena kuat ek.owh.minggu ni sibuk dengan program di uni.sabtu ni,handle teknikal untuk malam kebudayaan sambutam maulidur rasul.Ada persembahan dari group luar plak tu.then,hujung bulan ni dengan sebulan bersama senandika.projek teater.4 pementasan.

letih.baru sampai ke ump hari ni.bercuti di kg halaman dari khamis minggu lepas lagi.sehingga lain kali.


2 celoteh:

♥chentaMAYA™ said...

hey!
nam0 mlz2!

c h o c o l a t e i.c.e said...

chaiyok2..

kembali bersemangat waja..

lalaLala..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0