January 6, 2009

ucapan sebelum tidur

Assalamualaikum.

Baru saja habis tengok muvie.dah dekat seminggu lebih aku tido lewat je ni.bukan apa.kuliah tak mula lagi.tadi siang baru jumpa lecturer.next week kata-nya mula kuliah.dia pun lecturer baru,so maybe ada hal kena settle apa dulu ke.tak kisah lah.asal boleh kejar balik jam yang dah tertinggal tu.lagipun subjek repeat,cuma ingat kembali je la.fokus tetap fokus.huhu.

Owh ye,tadi baca blog alif ba ta,amat-amat tertarik dengan satu entri dia post ni.tentang PLKN.korang bacalah sendiri ye.malas nak cerita banyak-banyak.jangan lupa drop a comment kat entri tu ye.*jumain,aku terpromote blog ko,tak pe kan.

So,apa nak buat sementara tak mula kuliah ni ye.nak balik rumah.cam lebih kurang je tahap ke-buhsan-an nya.nak balik pun,pakai duit gak.ptptn bukan-nya dah masuk pun.tiket bas pergi balik pun dah nak dekat rm40.napa ek harga minyak dah turun,harga tiket bas tak turun-turun gak.*jumain,ada penjelasan?.

Rasanya kena tidur ni.tiap-tiap hari tido lambat,tak boleh jugak.nanti dah mula kuliah,payah nak bangun pagi.Kawan-kawan,jangan ponteng kelas.huahua.


p/s:ke-merepe-kan sebelum tidur,abaikan ayat-ayat yang perlu di abai kan.

Sekian

Selamat malam.

2 celoteh:

Daoz said...

gittew.tmpat rujukan setempat jumain sekarang.harus jd mnteri penerangan lps ni.

::.chocolate ice.:: said...

tu la..

saya sebulat suara bersetuju jika jumain di lantik menjadi menteri penerangan..

cadangan ditutup!!!~~

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0