January 5, 2009

buhsan.bengang.sejuk

Assalamualaikun n holla..

5hb Januari 2009,means bermulanya dah kuliah dekat ump ni*before ni konpem kelas korang just briefing2 je kan.walaupun jadual kuliah aku belum setup lagi dengan lecturer.Pukul 10 pagi kang,ada appointment dengan lecturer ku itu.lecturer baru.lecturer perempuan.baru nak setup waktu kelas dengan dia.ingat nak wat kelas hari isnin dengan selasa je la.hari-hari lain.gi keje part time ke pe.dari melepak ke-buhsan-an kat bilik.

Satu lagi,dapat memo pagi tadi.aku kena pindah umah.ye la,sebab budak umah ada 3 orang je.nasib baik dia campak aku dekat umah sebelah je.*walaupun memang tak rela.tak besh ar kan.dah biasa lepak se-umah dengan member yang kenal.ini tah siapa housemate aku pun tak kenal.boleh caye ke tak kan.kena pindah before 26hb.tengok ar nanti,tak de mood lagi nak pindah-pindah umah.masih ke-bengang-an.


Tak tau nak cerita apa sangat.duduk bilik je sepanjang minggu ni.hujan sepanjang minggu.sejuk,nak kuar mane2 pun malas.kuar pun pergi makan je.

Selamat memulakan sesi pembelajaran.semester II 08/09.

Adios asbestos.cau.

1 celoteh:

nyda said...

alo ciannye adik akak yg sorg ni...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0