January 11, 2009

anda panas

Assalammualaikum,

Sebelum mem-wat tag ini,saya selaku pemilik blog ini memohon maaf kepada insan bernama Rabi'atul Huda bt Syed Hussin Jamaluddin a.k.a cik Luna kerana lambat serta ter-miss mem-wat tag dari anda.

Berikut adalah butir tag dari cik tersebut:


[1] Do you think you're hot?
hot..?panas?malam ni tak panas ar.sejuk ade ar.--mengarut.lalala~

[2] Upload a fav pic of you.



[3] Why do you like this pic?
sebab cam stylo je foto ini.sempat berangan jap jadi CEO bank di belakang tu.--termasuk budak 3 orang tu gak ek.

[4] When was the last time you ate pizza?
tah.dah lama tak makan fast food ni.bley wat badan membesar wei.lalalala~

[5] The last song you listened to?
cela-boneca


[6] What are you doing right now besides this?
now?dengar lagu.dengan duk tunggu live match score EPL.

[7] What name do you prefer besides yours?
bob.bobby.fakhrul.shahidan.--xkesah pun panggil pe.jangan mengarut n cam bangang je bunyi je.

[8] People to tag :
oleh kerana ekonomi sedang mengalami ke-meleset-an.tiada 'people' untuk di tag.--sekali lagi merepek.lalala~


Sekian.

p.s:kalau ade lagi keng-kawan yang pernah tag saya n x ter-wat oleh saya.mintak maaf ye.mungkin keadaan serta kondisi serta mood di kala itu tidak mengizinkan.


6 celoteh:

mocQachinno said...

cela-boneca..
eqa bru je dgr lgu tu
de mmbe bg

♥chentaMAYA™ said...

da lame dgr lagu 2~
besh!
hee~
kan?
kui3~

::.chocolate ice.:: said...

besh2 lagu tu..

slalu gk berkumandang di laptop ku ini.huhu.

jumapx said...

aq stuju...
aku pun suka tgk gambar korg tue..he3

♥.misz luna.™ said...

wahahaha...



thnx bob...
syg kmu la mcm ni...
eceh...


gud3...

NANA_arizona said...

personally.. aku pon suke pic ni..
smart!..
cam cover album~
garfhu ade tiru jugak wat posing cam ni,
tapi tak jadi sgt..

hehe...mungkin pompan tak sesuai tampil smart.. kene tampil sopan lor.. hihi

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0