December 30, 2008

minggu yang boring

Semekom

Selamat kembali ke uni.semester baru.tapi suasana berbeza sedikit.ye la,sebelum ni,umah isinya 8 orang.ni tinggal 5 orang.itu pun ahred ngan maro menumpang.kalau tak,3 orang je.memang sunyi la.

minggu ni,rilek-rilek je la.kuliah tak mula lagi.lecturer next week baru masuk.kalau tahu la awal takde kuliah,next week baru balik.dah la bukak memo tadi,kata maybe PTPTN masuk 21 jan ni.lama lagi tu.ni bulan 1 belum masuk lagi.dah musim tengah "kering" ni.

kepada kawan-kawan yang menyambut hari lahir bulan 12.selamat hari lahir ye.seperti kak mel,abg raja,farani,ili serta sape-sape je la member den yang besday nye bulan ni.maaf kalau tak wish on date ye.lambat plak wish,nak abes bulan 12 pun.better late than never kan.

ok,tu je la mahu cakap.sehingga lain kali.

cau.

3 celoteh:

azwan bamadhaj said...

selamat sem baru...

::.chocolate ice.:: said...

ye..tenkiu2..

semester yg baru..semangat baru..

chaiyok2..!!

Melody said...

ahaks..betul jugak tu..selamat sem baru..all the best!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0