June 13, 2009

tempat baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Sudah berada di bumi shah alam..tapi tak sampai sejam duk kat shah alam..dah bergerak ke tempat lain..ke seremban sebentar dengan syafiq atas urusan peribadi.sekarang menumpan kejap kat tempat syafiq ni.esok nak mengenali apa yang ada kat bumi selangor ni.

next week,dah mula praktikal.walaupun belum mula praktikal,dah kenal dua tiga orang budak company tu sebab duduk sekali satu umah.so far dengar crite,suasana yang meriah dekat company tu.hope dapat sesuaikan diri.al-maklum lah,diri ni insan yang pemalu sikit.

kepada kawan-kawan yang dengar cerita nya ada projek mega,semoga sukses apa yang di rancang.walaupun tiada jemputan yang rasmi tapi kalau da jemputan pun,sudah tentu tak dapat nak sertai.itu pun kalau ada la diri ni dalam list perancangan awal mereka.apa-apa pun,have fun dan kalau sudi,pit stop kejap la kat bumi shah alam ni.

dan kepada kerabat senandika,selamat maju jaya untuk festival teater negeri dan semoga kejayaan di tangan korang.

sehingga lain kali.

p.s:tikah,pasal reunion tu,apa-apa nanti update.reunion sekolah rendah selepas 10 tahun.

adios.

8 celoteh:

joegrimjow said...

p shah alam slalu jam
2 yg buhsan tuu

nyda said...

uwaa..
my bobby cayunk dah melangkah ke alam baru
semoga maju jaya!!
miss u so much

Daoz said...

hoyeh2 bobby..happy LI-ing..projek mega sptutnya bob included jugek,xpe there will b next time..

mocQachinno said...

bob, disebabkan ktowg x jd amek syafiq..bob balek la n9. nanti ktowg jmput pastu kte g PD sesame. then ktowg hantar la bob balek s.alam. amacam?

♥chentaMAYA™ said...

egt kat ump ag~
isnin niey sy trun qntn!
hee`

Basikal Jepun said...

Hi dijemput ke blog saya..sumimasen.

ciEk NiENa said...

waaa....
da nk pektikal yerw??
1 jew nasehat ako,kalo nk mengulat 2,cover2 la...
haha~

Saz-e-La said...

smp ati depa xajak aku...senior xleh join ke?? ishh...ishh
bob..jom lepak sama... huhu..kite dah dkt skang..mari kita kumpul sume2
anyway...gud luck 4 ur new life as a trainee... ;p

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0