February 13, 2009

Bila sudah tidak bebas

Assalamualaikum
dan
salam sejahtera.


gambar hiasan

Bulan lepas,merungut takde kelas.Kehidupan seharian,bangun tido.mengadap laptop.tak tahu nak wat pe.

Tup.tup.bulan ni.tiap-tiap hari kelas.Kelas setiap petang.Ya,petang saja kelas aku.tapi mengadap subjek yang sama saja tiap-tiap petang tu.Lepas tu,dibekalkan plak dengan tutorial yang memang tiap hari kena buat.seronok tak terkata.

Tapi,terima je.nama pun belajar kan.dari duk lepak kat bilik je.baik tiap-tiap hari kelas.walaupun kelas tu kadang-kadang hanya sejam paling kejap atau tiga jam paling lama.sekurang-kurang-nya otak aku ni tak lah kosong tiada input.

Sabtu ni,hendak ke kuala lumpur.tengok teater bangsawan bersama-sama kerabat senandika.lama sudah rasanya tidak sama-sama naik bas ump ramai-ramai pergi tonton teater.rindu pula saat tu.thanks amir n org belakang tabir yang berusaha menjayakan untuk pergi tonton teater sabtu ni.

Kemudian,baru dapat tahu yang festival teater makum,tunda hujung tahun ni,bulan disember kalau tak silap.dengan maybe hantar penyertaan festval teater negeri.Tak dapat juga aku nak terlibat untuk produksi kali ni.mungkin hanya duduk di kerusi menjadi penonton saja nanti.

Tiada apa lagi mahu di tulis.lain kali cerita lagi.sehingga lain kali itu.

p.s:tak mahu tukar lagi title blog.biarkan saja begitu dulu.

Adios.

6 celoteh:

Daoz said...

apa lg bob.join la dekon.bln 5 ni kat ums.sempat lg ko nak join b4 LI kan.aku dah suggest ko,ko la kena usaha lbh sket.

c h o c o l a t e i.c.e said...

to daoz:

kalau ade rezeki..aku gi..huhu..

klu bley..mmg nk sgt2 gi..

nyda said...

nak aje tak bleh jugak
kene usaha ke arah itu
hahaha
cayok2..all da best!!!

Melody said...

caiyok2 jugak!!

♥.misz luna.™ said...

huhu...trus kn ngn name blog ni...
dh tomei dh mcm tua nye..
heee....








*mkn nasik nnt lapo..

suraini h said...

kalau nk tmpah cupcake tu cos penghantarn bape ek???
just want to know.....
thanks...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0